Gringubben

Gringubben

Vad gnäller han på?

Gringubben gnäller om allt möjligt som sticker ut i hans lilla fyrkatiga värld och förhoppningsvis kommer han orka att delge omvärlden om dessa källor till bitterhet här.

Sevice, andra kapitlet

Allmänt gnällPosted by Gringubben Fri, July 20, 2012 09:46:25
Det finns en berömvärd tjänst/site på nätet som heter minavardkontakter.se där jag tidigare enkelt har gått in och förnyat recept.

Nu i veckan så har jag velat få kontakt med min vårdcentral men har inte tid att sitta i telefonkö en stor del av morgonen. (Idag blev jag inte ens placerad i telefonkön pga att det var för många i kö redan.) Av den anledningen så tänkte jag att jag skulle nyttja minavardkontakter.se och kontakta dom därigenom. Detta gjorde jag för drygt två dygn sedan och jag har fortfarande inte fått ett livstecken från dom.

Ska man ha en dylik 'tjänst' på nätet så kanske man bör överväga att istället kalla den "otjänst", alternativt lägga ner den, för någon 'tjänst' är det ju uppenbarligen inte. Detta har dom nu fått veta också. Jag var i och för sig så enfaldig att jag skickade dom det meddelandet via minavardkontakter.se vilket torde innebära att meddelandet inte går fram.

Hur bra idén än är så är en produkt en dålig produkt så länge man inte kan leverera!!!

Bitterhet är en rättighet!

  • Comments(1)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Folkölådunkadunka Fri, July 20, 2012 10:44:13

Härligt bittert! Kommer följa.